Rabu, 19 Juli 2017

Muhammad Faiq Al Barry

Anak nomer loro ki... nembe iso upload meneh sing lahir 10 November 2015



Dolanan dewe




Iki pas perjalanan neng Suroboyo Mejid Bojonegoro



Mangan ki... pas bodo 2017





Badan neng omahe mbahe Blok U ITS







Badan Neng Pakis Kediri karo mbahe

Kamis, 07 April 2016

Lembang Offroad




Offroad Lembang






Outing saat sharing knowledge PT Bukit Muria Jaya Team di Lembang Bandung